Complete wielset

Aluminium velg met Vierseizoenenbanden

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
106,87 € per velg

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

Meest populaire velgen

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
af 145,50 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
af 94,45 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
af 96,81 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
af 136,50 €

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen Ė kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Combineer stalen velgen met all seasons banden onder je auto

Wil je ook stalen velgen met all season banden op je auto laten monteren? En wil je daarnaast ook nog geld besparen op je nieuwe banden en velgen? Bestel ze dan op mobilemech.nl†Bij ons vind je een ruim assortiment banden van bekende merken waaronderMichelin, Vredestein, ContinentalenBridgestone. Jouw favoriete merk banden vind je bij ons voor een prima prijs. Combineer zomerbanden of winterbanden met velgen en stel een complete wielset samen, of bespaar jezelf een bandenwissel en kies meteen voor stalen velgen met all season banden waarmee je het hele jaar door kunt rijden. Met onze handige zoekfunctie vind je snel de juiste banden in onze shop.

Stalen velgen met all season banden koop je online

Wil je niet alleen nieuwe autobanden kopen maar ook nieuwe velgen? Dan kun je terecht in onze shop waar je je eigen wielset kunt samenstellen. Wil je geen aparte†zomerbandenen winterbanden meer, kies dan voor seizoensbanden met bijpassende velgen. Kies je voor velgen van staal met all season banden, dan kun je die snel en veilig bestellen in onze†onlinebandenshop. Het mooie is dat je de montage meteen kunt regelen als je je banden bestelt. Wij bezorgen je nieuwe set banden gratis aan huis of bij het door jou gekozen montagepunt.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 08:35