Run flat banden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

mobilemech.nl
Noot 4.53/5 - 43 Klantenwaardering
meerVind hier de beste run flat banden voor je auto

Met runflat bandenhoef je je nooit meer zorgen te maken over een lekke band. De run flat banden zorgen namelijk dat je ook zonder lucht in je banden met een lagere snelheid naar huis of naar de dichtstbijzijnde garage kunt rijden. Dit is mogelijk doordat runflat banden verstevigde randen of een steunring hebben die de lekke band voldoende stevigheid geven om die laatste kilometers nog te kunnen rijden. Zo kom je niet onverwacht langs de kant van de weg te staan. Sommige run flat banden kunnen gerepareerd worden. Als dit het geval is, dan geeft de fabrikant dit aan. Zo kunnen de zelfsteunende banden vanMichelin en Goodyeargerepareerd worden na een lekke band. Andere run flat banden moeten vervangen worden als ze lek zijn geraakt en je kunt er alleen op lage snelheid mee rijden. Runflat banden zijn te koop in verschillende velgmaten en ze zijn verkrijgbaar als zomerbanden en als winterbanden. Niet alle bandenfabrikanten maken run flat banden. Als je deze banden voor je auto wilt bestellen, kijk dan even op†mobilemech.nl.Met de gegevens van je auto kun je met behulp van onze zoekfunctie snel je nieuwe run flat banden vinden in ons uitgebreide assortiment banden.

Ook runflat banden bestel je online met gratis verzending

Nooit meer een lekke band, lijkt jou dat ook wel wat? Kies dan voorrunflat banden. Bestel je 2 of meerrunflat winterbanden of zomerbandenin onze shop, dan verzenden we ze gratis naar je huis of naar een montagepunt naar keuze. We leveren uit voorraad zodat je snel je autobanden in huis hebt. Als je nog vragen hebt over dit type band, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over deze autobanden.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.07.2024 08:35