Complete wielset

Aluminium velg met zomerbanden

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
106,87 € per velg

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Makkelijk uw complete wiel combinatie maken

Autotype kiezen
Velg kiezen
Band kiezen
Complete wiel bestelen

Meest populaire velgen

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
af 145,50 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
af 94,45 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
af 96,81 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
af 136,50 €

We bieden u een passende complete wiel

Opdat we u geschikte complete wielen kunnen tonen, moet u eerst uw voertuig kiezen

Complete wielen met TPMS

Als uw voertuig is uitgerust met een TPMS-systeem, dan monteren en programmeren we de zonder extra kosten met de juiste TPMS-sensoren op uw nieuwe wielen.

Complete wielen Ė kosteneffectief en snelle montage

Alle bandenspecialisten raden winterbanden aan in de winter en zomerbanden voor de zomer te kiezen. Als u beide bandentypes heeft gemonteerd op afzonderlijke lichtmetalen of stalen velgen voor uw auto, hoeft u zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in oktober of rond Pasen. Alleen de complete wielen hoeven te worden vervangen. Onze complete wielen zijn ook goedkoper dan apart banden en velgen aan te schaffen.

Gebruik een aluminium velg met zomerbanden bij je bandenwissel

Waar koop jij jealuminium velg met zomerbanden?Het kopen van een velg samen met een band heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het omwisselen van winterbanden en zomerbanden. Je kunt de oude zomerband of winterband van je velgen laten demonteren en er nieuwe autobanden op laten monteren. Hierna moeten de wielen van je auto opnieuw uitgelijnd worden. Vervang je zowel de velgen als de banden door een compleet wiel met banden, dan hoeven je wielen niet meer uitgelijnd te worden. Vaak gebruik je in de winter stalen velgen met winterbanden en in de zomer lichtmetalen velgen met zomerbanden. Vervang je zowel je velgen als je banden, dan zijn complete wielen, bijvoorbeeld een aluminium velg met zomerbanden, of een stalen velg met winterbanden, sneller en makkelijker te monteren.

Bestel je aluminium velg met zomerbanden gemakkelijk online

Of je nu op zoek bent naar banden vanMichelin, Continental of Bridgestone, met aluminium of stalen velgen, je vindt ze in elke prijsklasse in onze online shopmobilemech.nl.†Niet alleen kun je bij ons terecht voor een uitgebreide voorraad banden en stalen en lichtmetalen velgen, je kunt bovendien bij ons terecht voor winterbanden, lichtmetalen velgen en autobanden in diverse prijsklasses. Betaal niet meer dan nodig is voor je nieuwe autobanden, velgen en bestel de juiste band voor je auto gewoon online. Zoek je nog montage voor de velgen en banden van je auto? Bestel deze dan meteen mee als je je nieuwe banden en aluminium velgen afrekent. Het kan gewoon bij jou in de buurt.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.06.2024 08:34