Motorbanden: Toermotor Diagonal

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kostenToermotor diagonal banden - mobilemech.nl

Toermotor diagonaal bandenzijn motorbanden die van binnen diagonaalsgewijs zijn opgebouwd. De koordlagen onder het rubber liggen schuin over elkaar, ten opzichte van de rijrichting. Deze banden zijn gericht op comfortabel rijden, worden gemaakt van vrij hard rubber en hebben een relatief kleine hellingshoek. Dat maakt deze banden geschikt voor het rijden met je motor bij normale snelheden. Is het profiel op je banden versleten en wil je ook deze band voor je motor, neem dan een kijkje in onze shop op†mobilemech.nl†Je kunt bij ons niet alleen terecht voor autobanden of winterbanden, maar we hebben ook een breed assortiment motorbanden.

Lekker rijden met voordelige toermotor diagonaal banden

Geniet nog extra van je rit met onze banden. Of je nu radial of enduro banden zoekt, je vindt ze in onze shop. We hebben regelmatig een interessante banden aanbieding en als je een set motorbanden bestelt, dan krijg je zelfs extra korting. We verzenden je bandenset gratis naar je huis of naar een montagepunt wat je zelf uit kiest. Zo kun je de montage van je banden snel een eenvoudig regelen bij jou in de buurt. Bestel je nieuwe banden dus gewoon online en bespaar tijd en geld.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.07.2024 08:38