Lichte vrachtwagenbanden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

mobilemech.nl
Noot 4.53/5 - 43 Klantenwaardering
meerLichte vrachtwagenbanden -perfect voor het zwaardere werk

Lichte vrachtwagenbandenzijn alle banden die geschikt zijn voor bestelwagens en lichte trucks. Lichte vrachtwagens vervoeren vaak lading waardoor er behoorlijk wat gewicht over de banden verdeeld moet worden. Daarnaast leggen bestelwagens en vrachtwagens vele kilometers af. Een band die dan niet te snel afslijt is dan een goede keuze. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je ook met een lading goed grip houdt op de weg met je vrachtwagen, zowel in natte als droge omstandigheden. Daarom kun je bij de lichte vrachtwagenbanden naast all seasons banden ook kiezen voor zomerbanden of winterbanden. Bekijk ons assortiment op mobilemech.nlen profiteer van onze gratis verzending.

Lichte vrachtwagenbanden samen met de montage bestellen

Zoek je nieuwe†banden voor je vrachtwagenof kleine truck, bestel ze dan gewoon online. Bij ons kun je 24 uur per dag terecht voor je nieuwe banden, velgen of complete wielen. Wij hebben banden van vele merken uit voorraad leverbaar zodat onze levertijden kort zijn. Gebruik debandenmaat van je vrachtwagenom met onze zoekfunctie een overzicht te maken van alle passende banden. Kies je favoriete banden of sorteer ze op prijs of merk. Monteer je banden zelf of laat ze gratis door ons bezorgen bij een montagepunt bij jou in de buurt.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.06.2024 08:34