Motorbanden: Racing

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snelle levering en een goede service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen
  • 1.300 montagepartners in Nederland
  • Betaling per iDEAL, creditcard, PayPal of per automatische incasso.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kostenMotorbanden voor motorraces

Terwijl de meeste motorrijders gewoon van A naar B willen, trekt een aantal van de motorrijders naar een racebaan om te gaan racen. Hier willen ze dan concurreren met anderen en de adrenaline voelen die ze niet hebben in het dagelijkse wegverkeer. Normale banden zijn niet opgewassen voor dergelijke duels. Er bestaan speciale racebanden als u wilt genieten van een dag op het circuit, successen wilt behalen of sensatie wilt ervaren. Op het rijgedrag van motoren, vooral in deze omstandigheden, heeft een motorband grote invloed. Goede racebanden zijn te vinden op mobilemech.nl.

Racebanden voor op straat zijn niet altijd toegestaan

De aanschaf van banden met de afkorting "NHS" ("niet voor gebruik op de weg") betekent dat een dergelijke raceband NIET werd goedgekeurd voor het wegverkeer. Een goede raceband wordt gekenmerkt door een goede grip, maar mag niet na ťťn ronde glad zijn. Een voldoende aantal kilometers halen met een maximale grip is het doel van de fabrikanten van deze banden. Racebanden voor motoren zijn verkrijgbaar bij premiummerken zoals Continental en Michelin en worden aangeboden op†mobilemech.nl tegen interessante prijzen.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.07.2024 08:37