Vrachtwagen banden


Vrachtwagen montagepartner gezocht

We zoeken nog garages voor de montage van vrachtwagenbanden
Aanmelden zonder kosten

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: autobanden@delti.com

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Bestel je banden voor racewagens gewoon online

Speciale banden voor racewagens heb je nodig als je met je auto op het circuit gaat rijden. Deze banden worden ook wel racebanden of Ultra High Performance (UHP) banden genoemd. In vergelijking met reguliere autobanden hebben banden voor racewagens een beter tractie en grip op de weg. Dit komt door het speciale profiel op het loopvlak van de banden. Daarnaast zijn racebanden beter bestand tegen hogere snelheden dan gewone autobanden. Een raceband moet vooral goed presteren op droog wegdek en, als het even kan, de rondetijden verbeteren. Er wordt dus geen verschil gemaakt tussen zomerbanden en winterbanden, maar meer tussen nat wegdek en droog wegdek. Ben je ook gek op snelheid maar wil je niet dat je portemonnee snel leeg raakt als je nieuwe banden, velgen of wielen nodig hebt? Bestel ze dan op mobilemech.nl. 

Banden voor racewagens inclusief velgen bestellen

Als je nieuwe banden gaat kopen, dan is het makkelijk als je meteen complete wielen kunt bestellen. In onze shop bestel je snel en gemakkelijk je nieuwe banden en velgen samen. Met onze velgen configurator kies je zowel je band als je velg zelf uit. Zo stel je een complete set wielen samen. Wij bezorgen deze na de betaling gratis aan huis of bij een montagepunt wat je zelf uitkiest. Dankzij ons uitgebreid enetwerk zit er altijd wel een montagepunt bij je in de buurt waar je je banden of wielen kunt laten monteren.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 13.08.2020 08:34