banden voor caddie-wagens

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)Bestel je nieuwe banden voor caddie wagens eenvoudig online

Banden voor caddie wagensof golfkarren zijn kleine, ronde banden met een speciaal profiel waarmee je zowel over het gras als over een verharde weg kunt rijden. Je kuntbanden kopendie speciaal bedoeld zijn voor caddie wagens of golfwagens. De maat van deze banden ligt meestal tussen de 11 en 15 inch, afhankelijk van de grootte van de wielen. Sommige golfwagentjes hebben net iets grotere wielen dan andere. De exacte maat vind je meestal op de zijkant van de band of in het onderhoudsboekje van je golfkar.

Heb je ook nieuwe banden voor je caddie wagen nodig? Bestel ze dan gewoon via internet op†mobilemech.nl. Dan profiteer je meteen van de volgende voordelen:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen
  • De beste prijzen voor je nieuwe banden
  • Alle banden op voorraad
  • Banden bestellen inclusief montage

Als je weinig tijd hebt omnieuwe banden te bestellen, koop ze dan gewoon via internet. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je nieuwe banden waar en wanneer je maar wilt. Wij bezorgen ze dan thuis of bij een montagepunt. Hier kun je voor een vast, laag bedrag je banden onder je caddie wagen laten monteren.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 18.05.2024 08:38