industriŽle luchtbanden

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Grote keuze aan top kwaliteit banden:

  • Meer dan 100 merken leverbaar
  • Meer dan 35.000 verschillende bandentypes
  • Wij leveren alle soorten banden.IndustriŽle luchtbanden online kiezen, vergelijken en bestellen

IndustriŽle luchtbandenzijn banden die gebruikt worden voor zware voertuigen in de wegenbouw. Luchtbanden geven veelrijcomfort, zowel op de verharde weg als op ongelijke ondergrond en zijn in staat om de grote gewichten van zware machines te dragen. Daarom hebben industriŽle banden grote diameters, zodat ze passen op de velgen van bijvoorbeeld grondverzetmachines en trucks. De meeste industriŽle luchtbanden zijn uitgevoerd als diagonaalband, maar ook radiaalbanden worden gebruikt. De profielen van industriŽle luchtbanden moeten afgestemd zijn op het soort werk . Zo geven blokprofielen de beste tractie en zorgen lijnprofielen voor eengoede wendbaarheid. Combinaties van deze 2 profielen zijn ook mogelijk.

Waarom zou je moeilijk doen met grote industriŽle luchtbanden als je ze ook gewoon via internet kunt bestellen? Als je opmobilemech.nlkijkt, dan zie je meteen welke industriŽle luchtbanden we uit voorraad kunnen leveren. Zo heb je je banden snel in huis. Bestel je 2 of meer banden dan leveren we ze bovendien gratis thuis of bij een montagepunt wat je zelf uitkiest.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 29.09.2023 08:37