Industriebanden

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Scherpe prijzen:

  • Klanten geven aan 20 tot 25% voordeliger uit te zijn in vergelijk met de reguliere bandenhandel
  • Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW in Nederland.
  • Lage montagekosten vanaf 7,50* EURO per band (*Afhankelijk van het montagepunt)

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.


Industriebanden snel bezorgd met gratis verzending

Industriebandenzijn banden die gebruikt worden onder zware machines in de industrie, grondverzet en landbouw. Industriebanden hebben een grotere diameter dan autobanden, zodat ze goed passen om de grote velgen van trucks, graafmachines en trekkers. Het profiel van een industrieband is gevormd om zo goed te kunnen presteren op los zand, landbouwgrond, grindwegen of modderige grond. Zo komen de wielen niet zo snel vast te zitten bij het zware werk. De banden moeten bovendien in staat zijn om hoge gewichten te dragen van de machines en aanhangers die gebruikt worden, zonder dat ze overdreven snel afslijten door de ruwe ondergrond.

Grote en zware industriebanden zijn niet makkelijk te vervoeren. Bestel ze daarom gewoon heel gemakkelijk online op, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor je nieuwe industriebanden. Rekening houden met openings- en sluitingstijden hoeft dus niet meer, bestel gewoon waar en wanneer je maar wilt. Wij leveren alle industriebanden uit voorraad, zodat je ze binnen 2-5 werkdagen in huis hebt. Wij bezorgen je banden vanaf2 stuks gratisaan huis of bij een montagepunt naar keuze bij jou in de buurt.

mobilemech.nl - een aanbieding van Delticom AG 30.11.2021 08:34